NEGA NOKTIJU - SALON EGO

PROFESIONALNA ŠMINKA

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA, SVILENE, 4D, 6D, MINIVAL TREPAVICE, PARAFIN....


MANIKIR

1. Nadogradnja noktiju tipsama

2. Izlivanje noktiju(u 7 gelova), mogućnost stavljanja kristala, mrvljenih školjki i cirkona.

3. Ojačavanje prirodnih noktiju

4. Nail Art gelovima u boji

5. Gel lakovi

6. Korekcija prirodnih noktiju, ispravljanje oblika nokta, oštećenja i anomalija na vašim noktima.

7. Dekoracija na noktima (crtanje, šaranje, razlivanje,3D)

8. Parafinsko pakovanje ruku.


PEDIKIR

1. Parafin nogu

2. Medicinski pedikir

3. Urasli nokti, čukljevi

4. Spa pedikir


PROFESIONALNO ŠMINKANJE


Težnja ka savršenstvu nije pojam današnjice. Oduvek je žena pronalazila načine da istakne svoju lepotu. Svima nam je poznat talenat Kleopatre da istakne svoj pogled. Danas zahvaljujući televiziji, časopisima, internetu imamo prilike da vidimo kako je šminka ustvari moćno oružje. Ali takođe imamo prilike da vidimo da to oružje ne umeju baš svi da koriste. U posebnim prilikama jednostavno prepustite stvar profesionalcima, zato Vam nudimo:

Kvalitetno šminkanje za sve prilike: svadbe, mature, rođendane i momente u kojima želite da BUDETE NALEPŠI.

Prilagođeno tipu kože, boji tena i obliku lica

Dugogodišnje iskustvo

Najkvalitetniji brendovi


JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Japanska metoda je tehnika iscrtavanje tankih dlačica,koje se neće razlivati pod kožom, za razliku od metode koja je do skoro bila popularna, a poznatija je kao iscrtavanje tribala. Sam proces nije bolan, traje nekih 20ak minuta, dok ceo tretman traje max sat vremena,u zavisnosti od postojece simetrije. Za određivanje idealnog oblika koristi se šestar, a postoje tri nijanse boja. postojanost pigmenta zavisi i od:

Lučenja sebuma, odnosno kod osoba koje imaju masno lice, pigment će brže da bledi

Ukoliko je područje obrva zahvaćeno seboreičnim dermatitisom

Problematične kože, sklone aknama i upalama

Takođe izloženost suncu, laserima i solarijumima smanjuje postojanost boje, kao i abrazivni tretmani lica i upotreba krema sa aktivnim sastojcima. Prvi korak je iscrtavanje oblika olovkom na osnovu oblika čeone kosti i fizionomije, a zatim sledi crtanje dlačica na taj način što se specijalnim priborom vuku dve paralelne linije. Boja koje se upotrebljava je potpuno prirodna, a korekcija se radi u proseku jednom godišnje, što opet sve zavisi i od same kože i od izlaganja sunčevim zracima, kao i solarijumu. U prvih sedam dana nakon tretmana jako je bitna nega, posao u salonu je 30%, a ostalih 70% je na klijentima, tada se pojavljuju krastice i ukoliko redovno ne mažete kremu, obrve mogu otpasti zajedno sa krasticama. da li je moguće zahtevati obrve kao neke poznate ličnosti, “mačkaste i zavodljive” odgovor je da to dobar strucnjak ne radi, obrve moraju biti u skladu sa fizionomijom lica. Kada se odlučite za ovu metodu, bitno je da dobro proverite dva faktora, a to je da su uslovi za rad sterilni i higijenski i da osoba kojoj poveravate ovaj zadatak ima preporuke, odnosno da je stručna, ali i da što manje savetujete i zahtevate.


SVILENE TREPAVICE

Svilene trepavice su identične prirodnim i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na dlaku a sa njom i otpadaju. Baš kao i vlasi kose i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova, tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu.  Trepavice su dostupne u više boja i dužina kako bi se sasvim stopile sa Vašim prirodnim. Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju. Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice. Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene. Na ove trepavice možete staviti maskaru ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje  su potrebni uljni skidači šminke. Uostalom, nećete  ni imati potrebu da stavljate maskaru! U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih.


RUSSIAN VOLUME LASHES 4D/6D

Najnovija metoda ugradnje ekstenzija trepavica. Puno bolja i kvalitetnija od bilo koje druge metode. Koriste se savršeno mekane, svilene trepavice i efekat je trostruko veći volumen trepavica i glamurozniji izgled očiju i trepavica


MINIVAL TREPAVICA

Efekat minivala trepavica traje oko 3 meseca, dok sam tretman traje oko 1h. Vikler se lepi na kožu što bliže trepavicama kako bi one bile što izduženije. Trepavice se uz pomoć drvenog štapića lepe za vikler i na njih se nanosi prvo kiselina a zatim i neutralizator. Po isteku delovanja preparata isti se skida zajedno sa viklerom tuferom i vodom. Nakon minivala trpavica preporučuje se farbanje kako bi efekat bio potpun. Boja za trepavice sadrži u sebi aloa veru koja čini da se trepavice regenerišu. Osobe alergične na lateks ne bi trebalo da rade tretman.


AIRBRUSH

Ako želite preplanuli ten za party, rođendan, proslavu, slavu, venčanje, Novu godinu, ali nemate vremena da svakodnevno posećujete solarijum a ni sunca baš nema na vidiku, onda je airbrush prava stvar za Vas. Boje su biljnog porekla i nisu štetne.

Pre tretmana je neophodno uraditi piling tela jer koža mora da bude maksimalno čista kako bi se boja duže zadržala. Ne preporučuje se stavljanje parfema ni mleka za telo neposredno pre tretmana. Efekat bronzanog tena je vidljiv odmah nakon tretmana i traje 7 – 10 dana zavisno od tipa kože. Radi postizanja dužeg efekta neophodna je redovna hidratacija kože losionom ili mlekom za telo. Dobar izbor za potamnjivanje za sve osobe  koje iz nekog razloga ne žele ili ne smeju da se sunčaju u solarijumu, za trudnice i porodilje, kao i za sve one kojima preplanula boja treba odmah. U salonu Ego se radi isključivo prirodnim i kvalitetnim bojama.


BIOPTRON LAMPA

BIOPTRON sistem svetlosne terapije je medicinski aparat za svetlosnu terapiju sa posebnom optičkom jedinicom koja emituje svetlost sličnu delu elektromagnetnog spektra prirodne sunčeve svetlosti, ali bez UV zračenja. BIOPTRON svetlosna terapija deluje prirodno, podstiče sposobnost organizma da se regeneriše i povrati svoj balans, te prema tome, pomaže organizmu da oslobodi svoj potencijal za samoizlečenje. Svetlosna energija direktno deluje na tkiva i inicira proces biostimulacije (što znači da pozitivno utiče na različite biološke procese u organizmu i time poboljšava telesne funkcije


PARAFIN

U poslednjih nekoliko godina jedan od najboljih tretmana za suvu i ispucalu kožu ruku i nogu je parafinsko pakovanje. Iz tog razloga većina kozmetičarskih salona u svojoj ponudi ima baš ovaj tretman. Koža tretirana parafinom je dubinski hidrirana i osvežena. Parafinsko pakovanje se posebno preporučuje osobama koje su često u dodiru sa hemijskim sredstvima, vodom kao i osobama koje imaju prirodno suvu kožu. Parafinsko pakovanje zagreva tretirano područje, zbog čega ima povoljno dejstvo na kosti i krvne sudove. Preporučuje se i osobama koje imaju problem sa cirkulacijom i reumom.
Profesionalna šminka (slika dole)Japansko iscrtavanje obrva (slika gore i dole)


Japansko iscrtavanje obrva (slika gore i dole)


Svilene trepavice (slika dole)


Trepavice 4D i 6D (slika dole)


Mini val trepavice (slika dole)


Airbrush (slika dole)
 


Parafin