NEGA KOSE - SALON EGOSvi znamo da je dobra frizura jedna od sitnih radosti u kojima svaka žena uživa. Da bi frizura bila dobra, kosa na prvom mestu, mora da bude zdrava i to je jedan od osnovnih kriterijuma u radu ovog salona. Proverite zašto su mnogi svoje poverenje poklonili nama!!!
Kreativnošću, veštinom i iskustvom sigurno možemo svakome da pomognemo.
Prateći napredak tehnologije i moderne tehnike rada tu smo da Vam ponudimo:


Nadogradnja kose keratinom - bilo da je u pitanju vrhunska prirodna indijska kosa ili itlijanska so.cap moraćete biti zadovoljni učinkom. Veliki spektar boja i kvalitet kose sa kojom radimo zadovoljiće i kriterijume najzahtevnijih. Nadogradnja kose sa keratinom predstavlja jednu od novih tehnologija nadogradnje, nudi visok kvalitet svakog pramena, kao i čvrstinu i postojanost kose.


Klipse - za one koji bi se dugom kosom pohvalili povremeno, tu smo da pripremimo klipse u željenoj dužini i boji.


Brazilsko ispravljanje i regeneracija kose

- možemo da se pohvalimo, da smo među prvima krenuli sa ovom tehnikom, rezultatima jednostavno, morate biti zadovoljni.                    
Efekti koje postižemo su: momentalna regeneracija oštećene kose, gubitak naelektrisanosti i ućebanosti dlake, vraćanje visokog sjaja kose, ispravljanje kose.    
Kako se kosa sastoji 90% od keratina, pirlikom farbanja, blajhanje, feniranja ili bilo kakvog tretiranja keratin se gubi, kosa puca i samim tim izgleda oštećeno. Ovim putem vraćamo kosi ono što joj je neophodno.
Kod prirodno kovrdžave kose uspešnost prilikom ispravljanja je 50 %.                                        
Takođe ukoliko volite svoje lokne, ali Vam je kosa oštećena, ova tehnika nudi mogućnost i samo regeneracije, a da Vaše lokne ostanu netaknute.


OLAPLEX

je multiplikator hemijskih veza koji pomaže obnavljanju kose, a istovremeno sprečava nastajanje novih oštećenja prilikom hemijskih procesa poput bojenja ili posvetljavanja kose. Olaplex se može koristiti na dva načina: kao samostalan tretman za dubinsku obnovu kose ili se dodae u boju i posvetljava kako bi se kosa zaštitila od oštećenja usled hemijskih procesa. Do sada se pokazaokompatibilan sa svim vrstama boja i svim kolorističkim proizvodima dostupnim na svetskom tržištu.

OMBRE - kosa u dve nijanse

Ombre efekat moguće je postići na dva načina: bojenjem čitave kose u tri koraka i nanošenjem kontrastne nijanse u donjem delu kose. Prvi način podrazumeva da se koren kose boji u nijansu najbližu prirodnoj, zatim se na nju nadovezuje svetlija nijansa, da bi sami krajevi bili farbani u najsvetliju, vrlo često „plavu“ boju. Drugi način podrazumeva tretiranje kose samo jednom farbom, najbolje onom koja je samo svetlija nijansa vaše prirodne boje.


Sarađujemo sa mnogim poznatim firmama među kojima je i REVLON.

ŠIŠANJE, FENIRANJE, PRAMENOVI, FARBANJE, SENČENJE, PAKOVANJE, BLAJHANJE…

Proverite zašto se sve te žene uvek vraćaju kod nas!


OLAPLEX primer (gore i dole)


OMBRE (slika dole)