NEGA KOSE - SALON EGO



Svi znamo da je dobra frizura jedna od sitnih radosti u kojima svaka žena uživa. Da bi frizura bila dobra, kosa na prvom mestu, mora da bude zdrava i to je jedan od osnovnih kriterijuma u radu ovog salona. Proverite zašto su mnogi svoje poverenje poklonili nama!!!
Kreativnošću, veštinom i iskustvom sigurno možemo svakome da pomognemo.
Prateći napredak tehnologije i moderne tehnike rada tu smo da Vam ponudimo:


Nadogradnja kose keratinom - bilo da je u pitanju vrhunska prirodna indijska kosa ili itlijanska so.cap moraćete biti zadovoljni učinkom. Veliki spektar boja i kvalitet kose sa kojom radimo zadovoljiće i kriterijume najzahtevnijih. Nadogradnja kose sa keratinom predstavlja jednu od novih tehnologija nadogradnje, nudi visok kvalitet svakog pramena, kao i čvrstinu i postojanost kose.


Klipse - za one koji bi se dugom kosom pohvalili povremeno, tu smo da pripremimo klipse u željenoj dužini i boji.


Brazilsko ispravljanje i regeneracija kose

- možemo da se pohvalimo, da smo među prvima krenuli sa ovom tehnikom, rezultatima jednostavno, morate biti zadovoljni.                    
Efekti koje postižemo su: momentalna regeneracija oštećene kose, gubitak naelektrisanosti i ućebanosti dlake, vraćanje visokog sjaja kose, ispravljanje kose.    
Kako se kosa sastoji 90% od keratina, pirlikom farbanja, blajhanje, feniranja ili bilo kakvog tretiranja keratin se gubi, kosa puca i samim tim izgleda oštećeno. Ovim putem vraćamo kosi ono što joj je neophodno.
Kod prirodno kovrdžave kose uspešnost prilikom ispravljanja je 50 %.                                        
Takođe ukoliko volite svoje lokne, ali Vam je kosa oštećena, ova tehnika nudi mogućnost i samo regeneracije, a da Vaše lokne ostanu netaknute.


OLAPLEX

je multiplikator hemijskih veza koji pomaže obnavljanju kose, a istovremeno sprečava nastajanje novih oštećenja prilikom hemijskih procesa poput bojenja ili posvetljavanja kose. Olaplex se može koristiti na dva načina: kao samostalan tretman za dubinsku obnovu kose ili se dodae u boju i posvetljava kako bi se kosa zaštitila od oštećenja usled hemijskih procesa. Do sada se pokazaokompatibilan sa svim vrstama boja i svim kolorističkim proizvodima dostupnim na svetskom tržištu.

OMBRE - kosa u dve nijanse

Ombre efekat moguće je postići na dva načina: bojenjem čitave kose u tri koraka i nanošenjem kontrastne nijanse u donjem delu kose. Prvi način podrazumeva da se koren kose boji u nijansu najbližu prirodnoj, zatim se na nju nadovezuje svetlija nijansa, da bi sami krajevi bili farbani u najsvetliju, vrlo često „plavu“ boju. Drugi način podrazumeva tretiranje kose samo jednom farbom, najbolje onom koja je samo svetlija nijansa vaše prirodne boje.


BOTOKS ZA KOSU

Botox za kosu je jedan od najnovijih tretmana za suvu i oštećenu kosu, koji prodire u oštećene delove površinskog sloja kose te je obnavlja i pruža joj stalnu zaštitu. Botox za kosu deluje tako da popunjava strukturu kose te je intenzivno obnavlja u unutrašnjosti dlake. Botox kosu čini zdravijom, sjajnom i mekom, sprečava zapetljavanje kose, pojačava strukturu kose i daje volumen, traje od 10 do 20 pranja.

Svečane frizure

- su ono što najveći broj žena frustrira prilikom pripremanja za neki događaj koji ni u kom slučaju ne bi smeo da izazove frustraciju. U našoj galeriji fotografija imate prilike da vidite neka od rešenja koja smo već ponudili, ali ne zaboravite, svi smo mi različiti i svaka kosa je drugačija… Prepustite nam odabir frizura koji će biti u skladu sa kvalitetom vaše kose, u skladu sa konstitucijom i karakterom. Ovu frustraciju možete prepustiti nama, a vi imaćete već oko čega da brinete! Kada su svečane frizure u pitanju možemo da Vam ponudimo lokne u različitim varijantama, punđe, pletenice ili kombinovanje ovih tehnika. Slobodno zahtevajte nemoguće i isprobajte ono što ste do sada imali prilike da vidite samo na ekranu..

Sarađujemo sa mnogim poznatim firmama među kojima je i REVLON.

ŠIŠANJE, FENIRANJE, PRAMENOVI, FARBANJE, SENČENJE, PAKOVANJE, BLAJHANJE…

Proverite zašto se sve te žene uvek vraćaju kod nas!










OLAPLEX primer (gore i dole)


OMBRE (slika dole)